Services

Opvarmet lagerhotel

Vi tilbyder at opbevare dine varer i en opvarmet lagerhal, hvor temperaturen altid er fra 15 -20 grader. Lageret nyrenoveret indvendigt, er fugt-frit, isoleret og med ny gulvbelægning. Basisinventaret i hallen er forsikret, både mod tyveri og brand.

Dropshipping

Vi håndterer og sender dine varer fra dag til dag i Danmark og Tyskland. Ved dropshipping opbevarer vi dine varer. Du sender os dagligt de ordre der skal sendes og vi håndterer resten. Dropshipping er blevet en meget populær metode til at outsource de praktiske varehåndteringer, der så muliggør at lægge alt sin fokus på virksomhedens kernekompetencer.

Forsendelser

Vi har gode særaftaler med nogle af Tysklands største pakkedistributører, der gør det økonomisk fordelagtigt for vores kunder. Om det drejer sig om breve, pakker eller paller, så vil vi altid kunne give gode priser.

Parallelimport

Tyskland er et land med ca. 85 mio. indbyggere. Dermed er handelsvolumen omkring 16 gange større end den i Danmark, dette medfører at de tyske forbrugspriser er noget lavere end de danske. Mange tyske producenter og grossister har indgået aftaler om, at de ikke må sende varer ind i Danmark, men kun forhandle disse nationalt. Vi tilbyder at du kan bestille dine tyske varer til vores lagerhotel, hvorefter du kan hente disse på vores adresse.

Ompakning

Vi tilbyder alle former for ompakninger og komponentsamlinger (inden for rimelighedens grænser), for så at sende disse ud til en ønsket destination. I dag består 25% af virksomhedens omsætning af ompakninger, der efter pakning, bliver videresendt.

Pick & Pack, samt returhåndtering

Vi tilbyder at tage dit sortiment ned på vores lager, hvorefter vi dagligt laver en "Pick & Pack", dvs. plukker de ønskede varer til ordren og sender denne. Når der bliver sendt varer ud, vil der normalt også komme enkelte retur, disse tager vi os naturligvis også af.

Transportopgaver

Til palletransport tilbyder vi 3 muligheder. Economy, Plus og Ekspres. Alt efter hvor meget dine ordre haster, har vi den rigtige løsning.

Tysk/Dansk kundeservice

Til de virksomheder der handler på det tyske marked, tilbyder vi at overtage den tyske kundeservice, hvilket både kan være på skrift og tale.

Vi sender med

Vi tilbyder

Vi tilbyder det vores kunder ønsker, hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.